Menu
ENG
Hungarian hu
English en
German de
Your are here: Home > Car brands >

Isuzu

Isuzu D-Max kiegészítők

Kiegészítőt keres pickup-jához? Jó helyen jár! Nálunk széles választékban talál kiegészítőket Isuzu D-Max terepjárójához, legyen szó felépítményről, platófedélről, rolóról, ponyváról, tárolódobozról, platóbélésről, vagy akár csak egy csomagrögzítőről!

Isuzu D-Max kiegészítő vásárlás előtt fontos megismerni a különféle típusú alkatrészeket, hiszen rengeteg egyéni célra szabható lehetőség közül lehet már válogatni a piacon. Ismerje meg a szimpla, extra vagy dupla kabinos modellekhez készült, természetesen kompatibilis Isuzu D-Max kiegészítők aktualitásait. Szimpla kabinos modellekhez kaphatóak például modern stílusú, két irányba felnyíló, teleszkópos ajtóval ellátott, könnyedén beilleszthető tárolódobozok, illetve tökéletesen a platóba illeszkedő, UV védelemmel ellátott platóbélések is. A legtöbb Isuzu D-Max kiegészítő magas minőségű, strapabíró, és minden külső hatásnak ellenálló anyagból készül, ezzel is növelve az autó tartósságát.
Extra kabinos modellekhez készítenek például a gyártók már különféle felépítményeket, melyek segítségével könnyedén egyedivé varázsolható egy pick up autó. Kaphatóak már emiatt olyan Isuzu D-Max kemény tetők, melyeknél az oldalsó ablak kipattintható vagy felnyitható, vagy üveg nélküli, hogy biztos mindenki megtalálja a számára ideálist. A dupla kabinos modelleknél találhatóak természetesen olyan Isuzu D-Max kiegészítők, melyek javítják az autó szerkezetét, illetve növelik az utasok biztonságát. Ilyenek például a polírozott nemesacélból készült, rozsdamentes bukócsövek, vagy a kiváló minőségű, szintén rozsdamentes csőből készült csőküszöbök és fellépő küszöbök. A magas minőség, a leinformálható gyártók és a professzionális hozzáértés mind hozzátartozik ahhoz, hogy a legjobb élményt tudják nyújtani az Isuzu D-Max kiegészítők.