Menu
ENG
Hungarian hu
English en
German de
Your are here: Home > Car brands >

Ford

Ford Ranger kiegészítők

Kiegészítőt keres pickup-jához? Jó helyen jár! Nálunk széles választékban talál kiegészítőket Ford Ranger terepjárójához, legyen szó felépítményről, platófedélről, rolóról, ponyváról, tárolódobozról, platóbélésről, vagy akár csak egy csomagrögzítőről!

A Ford Ranger pick up autókat rengetegféle hasznos extrával lehet felszerelni, hogy a rakomány vagy az utasok biztonsága nagyobb legyen, illetve, hogy az autó élettartama nőjön. A Ford Ranger kiegészítők közt csak leinformálható és minőségi alkatrészek találhatók, melyek természetesen mind kompatibilisek ezzel a típusú platós autóval. A szerszámok praktikus tárolására a Ford Ranger kiegészítők között találhatóak kulccsal zárható, fúrást nem igénylő tárolódobozok, melyek mindamellett, hogy UV védelemmel is el vannak látva, könnyű felillesztésük miatt bármikor ki- és beszerelhetőek. Továbbá az autó tetején való szállításra kaphatóak már alumínium szerkezettel ellátott tetősínek is, melyek egyszerűen használhatóak az univerzális kereszttartókkal.
Akik a kíváncsi szemek elől szeretnék elrejteni rakományukat, azoknak a Ford Ranger kiegészítők közül például a rozsdamentes alu vagy a dupla héjszerkezetű ABS kompozit anyagból készült platófedeleket, vagy a különféle módon felcsavarható, gyorsan zárható és patentos rögzítésű ponyvákat ajánljuk. Az autó szerkezetének védelme, illetve az utasok kényelme érdekében többféle Ford Ranger kiegészítő közül tudnak válogatni Kedves Vásárlóink, hiszen többek között találhatóak rozsdamentes bukócsövek és csőküszöbök, illetve az első parkoló szenzorral kompatibilis spoilercsövek, valamint EU engedéllyel rendelkező gallytörő rácsok is. Amennyiben magas minőségű alkatrészeket keres, válassza a Ford Ranger kiegészítőket, hogy minőségi megoldást kapjon egyéni igényekre szabva.