Menu
ENG
Hungarian hu
English en
German de

Mitsubishi L200 kiegészítők

Kiegészítőt keres pickup-jához? Jó helyen jár! Nálunk széles választékban talál kiegészítőket Mitsubishi L200 terepjárójához, legyen szó felépítményről, platófedélről, rolóról, ponyváról, tárolódobozról, platóbélésről, vagy akár csak egy csomagrögzítőről!

A minőségi pick up autó alkatrészek az élet sok területén tudnak nagyobb biztonságot vagy tartósságot nyújtani a pick up autók esetében, emiatt mielőtt átalakítaná platós autóját, nézzen körül a Mitsubishi L200 kiegészítők közt, melyek kompatibilitásuk miatt könnyedén az autóra szerelhetőek. A Mitsubishi L200 alkatrészek közül például a rozsdamentes anyagból készült, EU engedéllyel ellátott gallytörő rács segítheti az előrehaladást a gallyas vagy cserjés területeken, illetve mivel hozzájárul az autó szerkezetének egyfajta megerősítésében, így egy esetleges ütközés esetén jobban védi az utasokat és magát az autót is.
A peremes platóbélés szintén egy nagyon sok előnnyel rendelkező Mitsubishi L200 kiegészítő, hiszen kompatibilitásának köszönhetően tökéletesen illeszkedik a plató szerkezetébe, továbbá a nagy sűrűségű polietilén anyagnak köszönhetően (HDPE), védelmet nyújt minden külső hatás ellen, még az UV sugarakkal szemben is, illetve az opcionálisan választható alátétfólia extra védelmet biztosít a fényezés számára. Természetesen találhatóak már a Mitsubishi L200 kiegészítők között hihetetlenül praktikus tárolódobozok is, melyek közt a nagyobb típusúak belső elválasztói vagy rekeszei kivehetőek, továbbá nagyon könnyűek, de rendkívül tartósak és strapabíróak, mindezek mellett pedig bizonyos modellek még bukócsővel is, akár fúrás nélkül is, platóbéléssel együtt felszerelhetőek. Válogasson praktikus Mitsubishi L200 kiegészítőink közül, hogy minőségi alkatrészekkel professzionális megoldást találjon.